January 3, 2014

On New Year's Eve


Hi!  First blog post of the year, and something more to celebrate....Secret garden has one year!!! (★^O^★)

シークレットガーデンは、1年です!!!





For New Year's Eve my friends decided to do a cooking contest. The rules: Japanese dishes and enough quantity. After four hours in the kitchen T.T I did one main Yakisoba pan, and as finger food: Yakitori chicken and quail eggs with curry. Everybody said all was yummy! 

Hola! Con la llegada del 2014 este blog cumple un año! 
En noche vieja estuve cocinando 4 horas para participar en un concurso que habían planeado los amigos con los que pasé esa noche. Aposté por Yakisoba pan, pollo Yakitori y huevos de codorniz rellenos de curry. Al final el concurso no se hizo porque participamos pocos, pero les gustó lo que preparé. Bieen! 


やきそばパンはおいしいです !  私は抹茶のビスケットを作りたい  ( ^_^)

Hair waves, pearls, sequins...20's style! Finally i dress like a 1920's women yay! Maybe the next will be a Regency inspired dress :3

El conjunto que me puse:


See you soon!


3 comments:

  1. Oooooooooh, que años 20 tan divina y genialosa!!! Si es que todo te queda bien *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gracias :3 en cuanto pasen los exámenes tenemos que quedar, eh!

      Delete
    2. Po zi po zi!!! Además, podemos quedar a merendar churretes, que aqui al lado de las vias han abierto una churreria!! jojojojo

      Delete